Lekker Zelf Ondernemen

lekkerzelfondernemenLekker zelf ondernemen (LZO) is een serie van uitgeverij Edu’Actief voor iedereen die aan de slag wil met ondernemerschap en ondernemendheid.
De serie bestaat uit:
* Lekker zelf ondernemen
* Lekker zelf ondernemen, rekenvaardigheid
* Lekker zelf ondernemen, ondernemendheid

Lekker zelf ondernemen
Lekker zelf ondernemen is geschreven op de CE-Ondernemerschap voor mbo-ers in alle domeinen. Uitgangspunt is dat de lesstof vooral ‘leuk’ en ‘uitdagend’ moet zijn. De CE-Ondernemerschap is geen verplicht onderdeel van de meeste opleidingen, daarom is het nog belangrijker dan bij ander lesmateriaal om de aandacht van de student gevangen te houden. Dat doen we onder andere door zeer regelmatig te laten zien (letterlijk) welke rol ondernemerschap speelt in de beroepswereld waarvoor de student wordt opgeleid.

Lekker zelf ondernemen, rekenvaardigheid
Dit katern behoort bij de map Lekker zelf ondernemen voor de CE-Ondernemerschap. Studenten kunnen hiermee, met name de financiële sommen, oefenen.

Lekker zelf ondernemen, ondernemendheid
Omdat ondernemerschap meer is dan ‘je eigen zaak beginnen’ of het behalen van een certificaat, hebben we dit boek ontwikkeld. Het gaat vooral in op ondernemendheid, ook in de rol van werknemer.

Ga voor meer informatie en om direct te bestellen naar de website van Edu’Actief.

Ga naar Edu’Actief >>

Diensten


BOEKEN